onsdag 9 september 2009

Alter ego

Nu sitter jag här i soffan, med benen i kors på bordet, tangentbordet i knät, kontrollerna (TV, DVD, förstärkare) inom räckhåll å lyssnar på musik. Känns rätt nice efter träningen i förmiddags. Har kommit igång med träningen ordentligt nu, väldigt skönt. Men ibland har man lite ångest ändå.
Imån blir d en lugn dag. Ska cykla till Skene å göra lite ärenden, om d inte spöregnar. Då tar jag bilen. På tal om bilen, så läcker den in vatten nånstans. Måste fråga pappa. Sen måste jag fylla på olja, har jag glömt av ett par dar nu. Illa.


Snart kommer sambon hem, så kanske dax att göra lite mat. Senare ikväll, vid halv sju, så ska vi över till den andra gården på lite kalas. Brorsan fyller år idag. Dock jävligt dålig fantasi när d gäller present. Så får se va vi kommer upp med när d väl e time to go. =OP


Förresten, att man kan ha så fel om vissa. Eller att dom har att "alter ego". Han e en person på jobbet å en helt annan hemma, gömd bakom en datorskärm eller telefon. Konstigt egentligen. Att man kan med å säga så mycket mer då än i verkligheten. Men d klart, då ser man ju inte personen i fråga å slipper bli generad. Rätt bra att d e ett antal mil emellan oss. Fast synd ändå. Han va väldigt rolig att jobba med. Men d e slut nu.

Pussipåsk!

Inga kommentarer: